Toleranc s klofanými bramborami
50 min.

Ingredience
- 1000gramůBrambory
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 1lžíceKopr sterilovaný
- 1lžičkaSůl
- 250gramůTvaroh jemný
- 2decilitryMléko polotučné
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oškrábeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Okmínujeme a vaříme doměkka.
- 2Pak scedíme a rozšťoucháme.
- 3Rozetřeme si tvaroh s máslem, přimícháme mléko a přidáme najemno nakrájený kopr.
- 4Rozšťouchané brambory upravíme na nahřátý talíř a přelijeme připravenou tvarohovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.