Tortily s marinovaným vepřovým masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
16 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso z kotlety omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Připravíme marinádu: do mísy dáme Tabasco, olivový olej, čerstvě pomletý černý pepř, pepř 4 barev, prolisovaný česnek, oregano, mletý kmín a hořčici. Směs promícháme a pak ji znovu smícháme s pokrájeným osoleným masem. Necháme 15 minut v chladu marinovat.
  • 3
    Ve rozpáleném woku rozehřejeme olej a vepřové nudličky za stálého míchání restujeme 1 minutu. Musí být jen středně propečené. (Pravděpodobně budeme muset rozdělit maso na dvě části.)
  • 4
    Tortilly nahřejeme, na každou dáme 2 listy hlávkového salátu, porci masa, 2 lžíce rajčatové salsy, 1 lžíci zakysané smetany, porci posypeme nastrouhaným sýrem, každou porci zabalíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.