Tuňák na jehle se zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
15 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na grilování si připravíme pokrájené kostky steaků z tuňáka, papriky zbavené semen a nakrájené na přiměřeně velké čtverce, cibuli nakrájíme na klínky, cuketu na plátky. V misce smícháme s olejem oregano a pepř.
  • 2
    Na osm jehel, případně špejlí, střídavě napichujeme maso a zeleninu a cherry rajčata, vše poté potřeme olejovou směsí, špízy položíme na grilovací pánev a grilujeme za občasného otáčení zhruba čtvrt hodiny.
  • 3
    Hotové špízy hned servírujeme s měsíčky limetky, salátem a pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.