Tvarohová pěna višňová

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
320 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nízkotučný tvaroh vložíme do misky, přidáme smetanu, cukr, rybízové želé a metlou nebo šlehačem vyšleháme do pěny. Višňový kompot scedíme, pokud máme višně s peckami, vypeckujeme je.
  • 2
    Tvarohovou pěnu rozdělíme na dezertní talířky, poházíme višněmi, pokapeme trochou šťávy z kompotu, doplníme dezertní lžičkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.