Tvarohová pěna višňová
10 min.
Ingredience
- 160gramůKompot višňový
- 400gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 15gramůCukr moučkový
- 100gramůŽelé rybízové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
320 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Nízkotučný tvaroh vložíme do misky, přidáme smetanu, cukr, rybízové želé a metlou nebo šlehačem vyšleháme do pěny. Višňový kompot scedíme, pokud máme višně s peckami, vypeckujeme je.
- 2Tvarohovou pěnu rozdělíme na dezertní talířky, poházíme višněmi, pokapeme trochou šťávy z kompotu, doplníme dezertní lžičkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.