Tvarohový srnčí hřbet
15 min.
Ingredience
- 1kusŽelatina bílá plátky
 - 1kusBroskve
 - 250gramůTvaroh jemný
 - 2kusyCukr vanilka
 - 4lžíceCukr moučkový
 - 100mililitrůMléko polotučné
 - 1kusPiškoty dětské kulaté
 - 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
 
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
533 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.
 - 2Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.
 - 3Necháme vychladnout.
 - 4Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.
 - 5Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.
 - 6Dáme broskve a zalijeme zbytkem.
 - 7Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.