Ukrajinské jablkové syrníky

45 min.
Ukrajina

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
40 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hlubší mísy prolisujeme tvaroh, dobře promícháme se 3 lžícemi zakysané smetany, vejci, strouhanými jablky, polohrubou moukou a 2 lžícemi cukru. Těsto ušleháme, je-li třeba, naředíme ho mlékem.
  • 2
    Na olejem vymaštěném lívanečníku upečeme malé syrníky po obou stranách do růžova.
  • 3
    Jablečné syrníky podáváme teplé, posypané cukrem se skořicí a polité zakysanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.