Uzený bůček s brambory

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky nakrájený bůček, podlijeme a dusíme.
  • 2
    Po 10 minutách přidáme oloupané a na kostky nakrájené syrové brambory, sůl, pepř, bobkový list, protlak, dle potřeby podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.