Uzený bůček s brambory
70 min.

Ingredience
- 500gramůVepřový bok uzený
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceSádlo škvařené
- 6kusůBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBobkový list
- 1kusCibule
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky nakrájený bůček, podlijeme a dusíme.
- 2Po 10 minutách přidáme oloupané a na kostky nakrájené syrové brambory, sůl, pepř, bobkový list, protlak, dle potřeby podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka.
- 3Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.