Žampiony na grilu
20 min.
Ingredience
- 20kusůŽampiony čerstvé
 - 50gramůSýr Parmezán
 - 250gramůStrouhanka
 - 5gramůSůl
 - 10gramůOregano sušené
 - 100mililitrůOlej olivový
 - 250mililitrůDresink farmářský
 - 2kusyVejce slepičí
 - 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1115 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
38 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
15 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné žampiony obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve směsi, kterou si připravíme ze strouhanky, nastrouhaného parmezánu, oregana a soli.
 - 2Ihned po obalení dáme na gril. Během grilování obracíme, abychom měli žampiony rovnoměrně opečené.
 - 3Podáváme s farmářským dresinkem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.