Zeleninový boršč

50 min.
Ruská federace
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme zelí, řepu, kořenovou zeleninu a brambory a vše nakrájíme na kostky.
  • 2
    V hrnci na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, zasypeme moukou, přidáme rajský protlak a chvíli podusíme. Poté zalijeme studenou vodou a za stálého míchání přivedeme k varu. Vložíme nakrájenou zeleninu a koření a vše uvaříme doměkka. Těsně před podáváním dochutíme octem a solí.
  • 3
    Jednotlivé porce na talíři doplníme lžičkou jogurtu a špetkou posekané petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.