Zeleninový vývar do základních receptů
70 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 6kusůPetržel - nať
- 1kusPórek
- 2kusyCeler řapíkatý
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaSůl
- 5kusůPepř černý celý
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1kusMrkev kořen
- 1kusRajčata
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu rozpálíme olej /extra panenský/,přidáme všechnu očištěnou zeleninu,zakryjeme a mírně restujeme 5 minut.
- 2Přidáme pepř,bobkový list,osolíme. Přilijeme vodu,zakryjeme a vaříme asi 1 hodinu na mírném ohni.
- 3Přecedíme přes jemné sítko a zeleninu vyjmeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.