Zelný štrúdl
60 min.
Ingredience
- 100gramůMoravské uzené maso
 - 100gramůAnglická slanina
 - 150gramůSýr Eidam cihla 30%
 - 500gramůListové těsto
 - 1špetkaOregano sušené
 - 500gramůZelí kysané
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
57 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozválíme na plát listové těsto, poklademe plátky tvrdého sýra, uzeninou a okapaným kysaným zelím.
 - 2Posypeme oreganem a zabalíme.
 - 3Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem.
 - 4Na několika místech propícháme a dáme na plech pokropený vodou. Pečeme 40 minut.
 - 5V polovině pečení přikryjeme alobalem, aby se štrúdl nespálil.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.