Zelenina
Grilovaná zelenina se používá většinou jako příloha, vynikající jsou ale i grilované zeleninové špízy. Samostatně se nejčastěji grilují pevné druhy zeleniny - paprika, rajče, cuketa, chřest, kukuřice, lilek, patison, mrkev a cibule. Chutné jsou i silnější plátky brambor, které se mohou potřít ochuceným olejem. Špízy se připravují z různých druhů zeleniny, ke které se mohou přidat například malé pevné houby, různé druhy masa nebo plátky slaniny. Využijte naše vyzkoušené recepty na grilovanou zeleninu!
![](/_next/static/media/guy-transparent.e7ac599d.png?w=828&q=75)
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
![](/_next/static/media/guy-transparent3.409405ec.png?w=828&q=75)
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.