Grilováný žralok
- Celkový čas:
- 15 minut
- Doba přípravy:
- 10 minut
- Doba vaření:
- 5 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 1 ks
- Bylinky čerstvé - svazek
- 2 stroužek
- Česnek
- 100 ml
- Ocet vinný červený
- 50 ml
- Olej olivový
- 1 kg
- Žraločí steak
Postup
1 | Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa). |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 447 kcal |
Bílkoviny | 53 g |
Sacharidy | 2 g |
Tuky | 24 g |
Uhlovodany | 2 g |
Cholesterol | 127,5 mg |
Draslík | 419,8 mg |
Sodík | 216,2 mg |
Vláknina | 605,0 mg |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 1,0 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 0,9 mg |
Vitamín E | 2,5 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 2,3 mg |
Komentáře a hodnocení