Grilováný žralok

Celkový čas:
15 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
5 minut

Ingredience

Počet porcí
1 ks
Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek
Česnek
100 ml
Ocet vinný červený
50 ml
Olej olivový
1 kg
Žraločí steak

Postup

1

Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa).

Nutriční hodnoty

Kalorie 447 kcal
Bílkoviny 53 g
Sacharidy 2 g
Tuky 24 g
Uhlovodany 2 g
Cholesterol 127,5 mg
Draslík 419,8 mg
Sodík 216,2 mg
Vláknina 605,0 mg
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 1,0 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 0,9 mg
Vitamín E 2,5 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 2,3 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz
Luci69
Grilováný žralok
Maso chuťově nezajímavé, nebýt marinády za nic by to nestálo! sadBodíky dávám za ni. Zlatá treska!