Jablkovo-hruškový jogurt
- Celkový čas:
- 15 minut
- Doba přípravy:
- 15 minut
- Doba vaření:
- 0 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 10 ml
- Citronová šťáva
- 1 ks
- Hrušky
- 1 ks
- Jablka
- 300 g
- Jogurt nízkotučný
- 10 g
- Lněné semínko
- 1 kávová lžička
- Sacharin
Postup
1 | Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka. |
2 | Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo. |
3 | Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 205 kcal |
Bílkoviny | 9 g |
Sacharidy | 34 g |
Tuky | 5 g |
Uhlovodany | 34 g |
Cholesterol | 9,0 mg |
Draslík | 583,5 mg |
Sodík | 111,8 mg |
Vláknina | 11 g |
Vitamín A | 131,5 mg |
Vitamín B6 | 0,2 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 10,6 mg |
Vitamín E | 0,3 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 0,5 mg |
Komentáře a hodnocení