Jablkovo-hruškový jogurt

Celkový čas:
15 minut
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
0 minut

Ingredience

Počet porcí
10 ml
Citronová šťáva
1 ks
Hrušky
1 ks
Jablka
300 g
Jogurt nízkotučný
10 g
Lněné semínko
1 kávová lžička
Sacharin

Postup

1

Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.

2

Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.

3

Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.

Nutriční hodnoty

Kalorie 205 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 34 g
Tuky 5 g
Uhlovodany 34 g
Cholesterol 9,0 mg
Draslík 583,5 mg
Sodík 111,8 mg
Vláknina 11 g
Vitamín A 131,5 mg
Vitamín B6 0,2 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 10,6 mg
Vitamín E 0,3 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 0,5 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz