Červený aperitiv s červeným pomerančem - Neogroni
- Celkový čas:
- 8 minut
- Doba přípravy:
- 8 minut
- Doba vaření:
- 0 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 60 ml
- Campari Orange bitter
- 60 ml
- Cinzano rosso
- 60 ml
- Gin
- 100 g
- Kostkový led
- 1 ks
- Pomeranč červený
Postup
1 | Omytý červený pomeranč osušíme, rozkrojíme na poloviny, odkrojíme z něj 2 plátky (bez zrníček). |
2 | Do shaceru nalejeme 60ml sladkého vermutu, 60ml Campari a 60ml ginu. Poté aperitiv nalejeme do sklenic na whisky, nasypeme do nich několik kostek ledu, zalejeme aperitivem, vložíme do něj po plátku pomeranče a servírujeme |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 144 kcal |
Bílkoviny | 0 g |
Sacharidy | 9 g |
Tuky | 0 g |
Uhlovodany | 9 g |
Cholesterol | 0,0 mg |
Draslík | 74,4 mg |
Sodík | 1,9 mg |
Vláknina | 21,4 mg |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 0,0 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 0,0 mg |
Vitamín E | 0,0 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 0,0 mg |
Komentáře a hodnocení