Jednoduchý recept

Pomeranče v likéru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 33876

Ingredience

100 ml Likér Chartreuse
800 g Pomeranče
60 ml Sirup Monin - grenadina
200 g Zmrzlina meruňková

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 946kJ
9% Sacharidy 33 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
5% Bílkoviny 3 g

Pomeranče v likéru postup přípravy receptu:

1

Pomeranče opatrně oloupeme a kůru nakrájíme na silnější proužky. Pokropíme je vodou a dáme na chvilku zamrazit.

2

Pomeranče rozebereme na dílky, vložíme do misky a zalijeme likérem. Necháme uležet asi 10 minut. Okapané dílky obalíme v meruňkové zmrzlině, poklademe vedle sebe na voskový papír a opatrně vložíme do mrazáku.

3

Z ojíněné kůry utvoříme na talířcích hnízdečka, doprostřed vložíme dílky pomerančů se zmrzlinou, pokapeme sirupem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept