Salát z vařeného pórku s kečupem
- Celkový čas:
- 25 minut
- Doba přípravy:
- 10 minut
- Doba vaření:
- 15 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 0,5 ks
- Citrony
- 40 g
- Kečup
- 200 g
- Pórek
- 1 kávová lžička
- Worcester (worcesterská omáčka)
Postup
1 | Očištěný pórek uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme jej na kousky a zakapeme citronovou šťávou. |
2 | Nakonec smícháme kečup s trochou worcesteru a nalijeme na pórek. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 89 kcal |
Bílkoviny | 2 g |
Sacharidy | 22 g |
Tuky | 0 g |
Uhlovodany | 17 g |
Cholesterol | 0,0 mg |
Draslík | 228,3 mg |
Sodík | 35,5 mg |
Vláknina | 6 g |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 0,3 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 31,5 mg |
Vitamín E | 0,9 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 2,5 mg |
Komentáře a hodnocení