Salát z vařeného pórku s kečupem

Celkový čas:
25 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
15 minut

Ingredience

Počet porcí
0,5 ks
Citrony
40 g
Kečup
200 g
Pórek
1 kávová lžička
Worcester (worcesterská omáčka)

Postup

1

Očištěný pórek uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme jej na kousky a zakapeme citronovou šťávou.

2

Nakonec smícháme kečup s trochou worcesteru a nalijeme na pórek.

Nutriční hodnoty

Kalorie 89 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 22 g
Tuky 0 g
Uhlovodany 17 g
Cholesterol 0,0 mg
Draslík 228,3 mg
Sodík 35,5 mg
Vláknina 6 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,3 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 31,5 mg
Vitamín E 0,9 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 2,5 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz