Fazolová polévka z naložených fazolí

Celkový čas:
25 minut
Doba přípravy:
5 minut
Doba vaření:
20 minut

Ingredience

Počet porcí
1 kostka
Bujón slepičí
900 g
Fazole v tomatové omáčce
7 polévková lžíce
Jíška instantní
1 kávová lžička
Ocet kvasný lihový
3 ks
Okurky nakládané
0,5 kávová lžička
Sůl
1 l
Voda pitná
250 g
Zeleninová směs jarní - mražená

Postup

1

V litru vody uvaříme kostku slepičího bujonu.

2

Ve čtvrtlitru vývaru uvaříme mírně rozmraženou a propláchnutou zeleninu. Když je měkká, přimícháme instantní jíšku, fazole, uvedeme opět do varu, přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené okurky. Před podáváním polévku osolíme a podle chuti přidáme ocet.

Nutriční hodnoty

Kalorie 175 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 29 g
Tuky 3 g
Uhlovodany 6 g
Cholesterol 0,0 mg
Draslík 39,1 mg
Sodík 3 g
Vláknina 18 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,0 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 1,7 mg
Vitamín E 0,2 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 1,2 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz