Bombajské vepřové maso na pivu

Celkový čas:
170 minut
Doba přípravy:
130 minut
Doba vaření:
40 minut

Ingredience

Počet porcí
0,5 kávová lžička
Chilli koření mleté
2 ks
Cibule
1 kávová lžička
Mouka polohrubá
4 polévková lžíce
Olej rostlinný
1 špetka
Pepř černý mletý
200 ml
Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks
Rajčata
1 špetka
Sůl
800 g
Vepřové maso libové

Postup

1

Olej smícháme s kořením, moukou a solí, vložíme na kousky nakrájené maso, necháme minimálně 2 hodiny marinovat.

2

Poté smažíme přibližně 10 minut, přidáme rozemletou cibuli a rajčata, po chvíli přilijeme pivo a podusíme do měkka.

3

Hotový pokrm necháme vychladnout a vložíme do lednice do druhého dne. Před podáváním znovu ohřejeme.

Nutriční hodnoty

Kalorie 386 kcal
Bílkoviny 24 g
Sacharidy 6 g
Tuky 28 g
Uhlovodany 4 g
Cholesterol 94,7 mg
Draslík 114,3 mg
Sodík 42,3 mg
Vláknina 2 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 5,9 mg
Vitamín E 0,6 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 3 g

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz