Grilovaný mořský ďas v alobalu

Celkový čas:
35 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
25 minut

Ingredience

Počet porcí
2 stroužek
Česnek
1 ks
Limetka
40 g
Máslo čerstvé
500 g
Mořský ďas
100 g
Rajčata

Postup

1

Připravíme dva kusy alobalu, na každý položíme jeden kus ryby. Po celé části filetu uděláme lehce nožem zářezy, do kterým vložíme prolisovaný česnek. Popřípadě můžeme česnekem rybu jen potřít.

2

K rybě přidáme limetku, ze které vymáčkneme trochu šťávy a plátek másla. Poté přidáme rozpůlená rajčata a balíček důkladně uzavřeme.

3

Vše vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut z obou stran, dokud není ryba propečená a měkká. Ihned podáváme.

Nutriční hodnoty

Kalorie 182 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 4 g
Tuky 10 g
Uhlovodany 4 g
Cholesterol 43,3 mg
Draslík 588,4 mg
Sodík 24,6 mg
Vláknina 2 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,4 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 10,7 mg
Vitamín E 0,2 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 11,6 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz