Žabí stehýnka Provençale

Celkový čas:
40 minut
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
20 minut

Ingredience

Počet porcí
3 stroužek
Česnek
80 g
Máslo čerstvé
80 g
Olej olivový
0,5 kávová lžička
Pepř černý mletý
1 polévková lžíce
Petržel - nať
1 polévková lžíce
Strouhanka
1 kávová lžička
Sůl
400 g
Žabí stehýnka

Postup

1

Stehýnka vypereme, osušíme, osolíme, opepříme a na pánvi v oleji prudce z obou stran do zlatova opečeme.

2

Stehýnka urovnáme na talíře, do pánve vmícháme prolisovaný česnek, máslo a strouhanku, rozpálíme, zamícháme, stehýnka na talíři touto směsí polijeme.

Nutriční hodnoty

Kalorie 384 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 3 g
Tuky 34 g
Uhlovodany 3 g
Cholesterol 74,0 mg
Draslík 312,1 mg
Sodík 268,7 mg
Vláknina 419,4 mg
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,2 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 3,0 mg
Vitamín E 1,0 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 23,7 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz