Vepřové maso s omáčkou

Celkový čas:
40 minut
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
20 minut

Ingredience

Počet porcí
1 špetka
Chilli
2 polévková lžíce
Cukr krupice
0,5 polévková lžíce
Kari
2 polévková lžíce
Kečup
60 g
Protlak rajčatový
1 kávová lžička
Sůl
400 g
Vepřové maso
250 g
Zelenina nakládaná
1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká
1 l
Voda pitná

Postup

1

Vepřové maso nakrájené na kostičky osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi.

2

V litru vody povaříme protlak, kečup, koření a cukr.

3

Zahustíme hladkou moukou, přidáme zeleninovou čalamádu (bez nálevu) a sundáme z plotny.

4

Hotové maso přelijeme omáčkou a podáváme.

Nutriční hodnoty

Kalorie 180 kcal
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 12 g
Tuky 9 g
Uhlovodany 8 g
Cholesterol 0,0 mg
Draslík 57,6 mg
Sodík 100,1 mg
Vláknina 3 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,0 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 1,6 mg
Vitamín E 0,0 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 0,3 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz