Rajčatová bruschetta II

Celkový čas:
17 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
7 minut

Ingredience

Počet porcí
1 ks
Bageta
1 stroužek
Česnek
1 polévková lžíce
Olej olivový extra panenský
2 kávová lžička
Oregano čerstvé
100 g
Rajčata Cherry
100 g
Sýr Ricotta

Postup

1

Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.

2

Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).

3

Bagety potřeme ricottou, ozdobíme přepůlenými rajčaty a oreganem.

Nutriční hodnoty

Kalorie 247 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 37 g
Tuky 6 g
Uhlovodany 37 g
Cholesterol 12,8 mg
Draslík 192,0 mg
Sodík 430,8 mg
Vláknina 4 g
Vitamín A 111,4 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 8,6 mg
Vitamín E 0,1 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 2,5 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz
WeNdY96
Rajčatová bruschetta II
Skvělé