Matjes v majonéze

Celkový čas:
25 minut
Doba přípravy:
25 minut
Doba vaření:
0 minut

Ingredience

Počet porcí
1 ks
Citrony
150 g
Majonéza
1 ks
Matjesy - filet
3 ks
Okurky nakládané
1 ks
Salát hlávkový
3 polévková lžíce
Smetana 33% (šlehačka)

Postup

1

Francouzskou majonézu získáme smícháním majonézy se šlehančkou, do níž zamícháme matjesa nakrájeného na proužky a nechám více jak 2 hodiny odležet.

2

Na mísu vyskládáme oprané listy hlávkového salátu, na něj navršíme matjesa v majonéze a do středu zapíchneme srdíčko salátu. Kolem ozdobíme půlkolečky citrónu.

Nutriční hodnoty

Kalorie 381 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 10 g
Tuky 36 g
Uhlovodany 9 g
Cholesterol 5,4 mg
Draslík 100,2 mg
Sodík 3 g
Vláknina 10 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 21,8 mg
Vitamín E 4,7 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 1,8 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz