Zahraniční kuchyně
Kuchyně Francie, Itálie, Číny, Japonska a několika dalších zemí se v současnosti připravuje a konzumuje téměř po celém světě. Mnoho jídel některých národních kuchyní se připravuje a servíruje téměř po celém světě, jiná se ale dají v původní kvalitě připravit jen v zemi, kde vznikla.
Kuchařská škola
Kuchařská škola - videa s Radkem Šubrtem
Základy
Jak nakupovat, zpracovávat a uchovávat suroviny
Jak správně používat a uvařit
Základní receptury
Další vychytané lekce
Zahraniční kuchyně1. Francouzská kuchyně2. Italská kuchyně3. Španělská kuchyně4. Anglická kuchyně5. Japonská kuchyně6. Thajská kuchyně7. Indická kuchyně8. Americká kuchyně9. Mexická kuchyně
Stolování a servírování
Nápoje
Tradiční jídla kuchyní několika zemí se v současnosti připravují a konzumují téměř po celém světě. Nejchutnější jsou samozřejmě připravená z původních surovin podle originálních receptur.
Po celém světě jsou nejvíce známé kuchyně
V této části Kuchařské školy najdete specifika všech těchto kuchyní, nejdůležitější potraviny, suroviny a samozřejmě i jídla včetně originálních receptur.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.