Dušená kedlubna

Celkový čas:
35 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
25 minut

Ingredience

Počet porcí
200 g
Kedlubna
5 g
Máslo čerstvé
10 g
Petržel - nať
1 špetka
Stolní sladidlo Sladký polibek
1 špetka
Sůl
5 polévková lžíce
Voda pitná

Postup

1

Oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou, dokud kedlubna nezměkne a tekutina se téměř neodpaří.

2

Podušenou kedlubnu osladíme a vmícháme do ní nasekanou petrželku.

Nutriční hodnoty

Kalorie 98 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 14 g
Tuky 4 g
Uhlovodany 14 g
Cholesterol 6,0 mg
Draslík 463,6 mg
Sodík 371,2 mg
Vláknina 8 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,2 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 60,6 mg
Vitamín E 0,1 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 6,6 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz