Dušená kedlubna
- Celkový čas:
- 35 minut
- Doba přípravy:
- 10 minut
- Doba vaření:
- 25 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 200 g
- Kedlubna
- 5 g
- Máslo čerstvé
- 10 g
- Petržel - nať
- 1 špetka
- Stolní sladidlo Sladký polibek
- 1 špetka
- Sůl
- 5 polévková lžíce
- Voda pitná
Postup
1 | Oloupanou, na nudličky nakrájenou kedlubnu vsypeme do kastrolu na rozehřáté máslo. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou, dokud kedlubna nezměkne a tekutina se téměř neodpaří. |
2 | Podušenou kedlubnu osladíme a vmícháme do ní nasekanou petrželku. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 98 kcal |
Bílkoviny | 2 g |
Sacharidy | 14 g |
Tuky | 4 g |
Uhlovodany | 14 g |
Cholesterol | 6,0 mg |
Draslík | 463,6 mg |
Sodík | 371,2 mg |
Vláknina | 8 g |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 0,2 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 60,6 mg |
Vitamín E | 0,1 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 6,6 mg |
Komentáře a hodnocení