Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15395

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
80 g Cukr krupice
8 ks Hřebíček
350 ml Rum
1 ks Skořice celá
350 ml Víno portské
750 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 012kJ
5% Sacharidy 18 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
0% Bílkoviny 0 g

Rumglögg pro zahřátí postup přípravy receptu:

1

Všechny přísady kromě rumu zahřejeme za stálého míchání téměř k bodu varu. Necháme asi 15 minut louhovat na velmi mírném ohni a potom vyjmeme koření a citronovou kůru.

2

Rum mírně nahřejeme a přilijeme k punči.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept