Sleďové filety v oleji - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sleďové filety v oleji
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 20382 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
1 ks | Cibule |
4 polévková lžíce | Olej rostlinný |
5 ks | Pepř černý celý |
600 g | Sleď čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 575kJ
10% Sacharidy 35 g
27% Tuky 21 g
1% Sodík 23 mg
41% Bílkoviny 23 g
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 210,0mg |
Draslík | 666,7mg |
Vláknina | 27g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,4mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 15,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Cibule, Olej rostlinný, Pepř černý celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sleď čerstvý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sleďové filety v oleji postup přípravy receptu:
1 | Sleďové filety zbavíme kůže, očistíme a omyjeme. |
2 | Sledě vložíme do misky a přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, olej a koření. |
3 | Před podáváním necháme chvíli proležet. |
Poznámka
Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.