• Činnosti
  • Dochucení +
  • Grilování +
  • Jak nakupovat +
  • Jak uchovávat potraviny +
  • Konzervování +
  • Mléčné kvašení +
  • Mražení +
  • Nakládání do alkoholu +
  • Nakládání do octa +
  • Nakládání do oleje +
  • Nakládání do soli +
  • Sušení +
  • Uzení +
  • Zavařování +
  • Ostatní +
  • Pečení +
  • Příprava +
  • Skladování +
  • Úklid, čištění +
  • Vaření +
  • Suroviny
  • Bylinky +
  • Houby +
  • Koření +
  • Luštěniny +
  • Máslo +
  • Maso +
  • Drůbež +
  • Guláše +
  • Hovězí +
  • Mleté +
  • Pečení +
  • Uzeniny +
  • Vepřové +
  • Vnitřnosti +
  • Zvěřina +
  • Mléko +
  • Ořechy +
  • Ovoce +
  • Banány +
  • Citrusy +
  • Drobné ovoce +
  • Hroznové víno +
  • Hrušky +
  • Jablka +
  • Melouny +
  • Ryby a plody +
  • Rýže +
  • Tuky +
  • Vejce +
  • Zelenina +
  • Brambory +
  • Brokolice +
  • Celer +
  • Červená řepa +
  • Česnek +
  • Chřest +
  • Cibule +
  • Cukety +
  • Kedlubna +
  • Křen +
  • Kukuřice +
  • Květák +
  • Lilek +
  • Mrkev +
  • Okurka +
  • Olivy +
  • Papriky +
  • Pórek +
  • Rajčata +
  • Ředkvička +
  • Tykev, dýně +
  • Zelenolisté +
  • Hlávkový salát +
  • Kapusta +
  • Mangold +
  • Rukola +
  • Špenát +
  • Zelí +
Vyprázdnit
1
Vyberte si kategorii pomocí . Vyfiltrujete si tak rady, které vás zajímají.

721 rad

Zobrazit rady
 
 

Kuchařův rádce

Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.

Rady z:

Ryby a plody, Příprava

Odstraňte rybí kůži bez problému

Kapra i jinou rybu skvěle stáhnete z kůže, pokud budete používat dobře naostřené nože a za předpokladu, že bude ryba mít vhodnou teplotu.

Rozmrazování ryb

Mražené ryby můžeme před zpracováním vložit do mísy s mlékem. Ryby získají jemnější chuť.

Ryby na másle a bylinkách

Pokud upravujete pstruha či lososa, udělejte je na přírodní způsob na másle. Skvělé jsou čerstvé bylinky jako bazalka a oregano. Nezapomínejte také na standardní kmín.

Skvělá smažená ryba

Rybu potřete hustou smetanou, ihned dostane lepší chuť.

Sladké brambory

K rybím pokrmům se nemusíte bát připravit i sladké brambory. Stačí k nim přidat jen máslo, cukr a dát je na pánev.

Smažená ryba plná chuti

Před obalením ponořte rybu do osoleného mléka. Docílíte tím nejen lepší chuti, ale ryba bude mít zlatý nádech.

Vařená ryba se nekroutí

Vařená ryba se nebude kroutit, jestliže ji před vařením mírně nařízneme kůži na hřbetě. Poté rybu můžeme pomalu vařit.

Zařaďte ryby do jídelníčku

Obohaťte svůj jídelníček rybou. Připravte si rybí pomazánku nebo salát. Smažené ryby jsou vhodné nejenom na Vánoce a svátky.

počet položek na stránku

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist