- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milujivaření.cz/
- /
- Kuchařův rádce
Kuchařův rádce
Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.
Rady z:
DochuceníBáječná chuť kávy díky smetaně
Máte rádi jemnou chuť kávy? Místo mléka použijte smetanu, která bude chutnat úžasně.
Bramborová kaše jinak
Už Vás omrzela chuť bramborové kaše - stačí do ní přimíchat trochu nastrouhaného křenu či pikantní hořčice. Bramborová kaše dostane pěkný říz.
Bramborová kaše s chilli
Bramborovou kaši dochuťte česnekem nebo pálivými papričkami. Pánové jistě neodolají.
Bramborová kaše s citrónem
Bramborová kaše nemusí chutnat všedně. Zkuste ji vylepšit citrónovou kůrou či kůrou z limetky. Poté důkladně zamíchejte.
Bramborová kaše s olivami
Bramborovou kaši můžete ozvláštnit také olivami. Skvělé jsou ty plněné papričkami nebo naopak pouze samotné. Nakrájejte je na malé kousky.
Bramborová kaše s přídavkem křenu
Pro speciální chuť bramborové kaše je třeba, abyste do ní přidali trošku hořčice a nastrouhaného křenu.
Chutná polévka
Nebojte se do mdlých polévek nasypat nejen koření, ale i houby.
Chutnější karbanátky
Přejete si šťavnatější karbanátky? Přidáním dvou kusů vařené nastrouhané mrkve do 1kg mletého masa toho jistě docílíte.
Chutný salát díky domácí přípravě
Chutný sálat vznikne díky čerstvé zelenině a marinádě z domácí výroby. Připravte ji doma z olivového oleje, cukru, balzamikového octa, soli, koření dle vaší chuti a jiných dochucovadel, která máte rádi.
Chuť vývaru bude lepší
Pokud k masu na polévku přidáme morkové kosti, nejdříve je 10 minut pečeme v troubě na nejvyšší teplotě.
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android Mobilní verze webu