- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milujivaření.cz/
- /
- Kuchařův rádce
Kuchařův rádce
Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.
Rady z:
VepřovéJak na měkkou pečínku?
Pečete pečínku a není pořád dostatečně měkká? Pokapejte ji octem. Uvidíte tu změnu.
Krájení masa
Pečené maso nezapomeňte krájet cca 15 minut po upečení, jinak by z masa vytekla šťáva.
Křehké řízky díky citrónu
Než budete obalovat řízky, pokapejte je citronovou šťávou. Řízky budou pak mnohem křehčí a budou mít lepší chuť.
Křehký řízek
Maso na řízek naklepeme, přendáme do mísy a zalijeme perlivou vodou, misku zaklopíme. Takto připravené maso necháme přes noc v chladničce. Poté stačí maso usušit a běžným způsobem obalit. Řízek bude krásně křehký.
Lahodné smažené pokrmy
Přidejte do trojobalu při obalování řízků likér či koňak. Strouhanka se lépe přichytne a chuť bude znamenitá.
Opékaná slanina, špek
Vezměte slaninu a nakrájejte ji na požadované kousky. Vložte rychle do mikrovlnky, budete tak mít krásně opečenou slaninu podle vašich představ.
Opravdu chutný řízek pomocí pepře a česneku
Pro zpestření chuti řízku maso nejprve nasolte, poté přidejte trochu pepře a posypejte granulovaným česnekem. Poté klasicky obalte v trojobalu.
Přidejte do strouhanky při obalování řízků kokos
Zvýrazněte chuť smažených řízků kokosem, exotická chuť bude příjemnou změnou.
Řízek s citrónem
Na řízek s bramborovým salátem patří citrón. Nezapomínejte na to, chuť bude opravdu excelentní.
Řízky, které se v ústech rozpadnou
Pro získání křehkosti řízků je pokapeme před obalováním citrónovou šťávou.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android Mobilní verze webu