- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klasod
Klasod
Pozitivně hodnocené recepty
Ovocná pannacotta | |
---|---|
Pivní štrůdl | |
Lívance s borůvkami a šlehačkou | |
Ovocný salátek | |
Krém z bílé čokolády | |
Bezovka | |
Bramborové řezy II |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 80x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 29x | Zpráva pro Klasod |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 80Charisma koktejl
Do shakeru vlijeme všechen alkohol, přidáme brusinkový džem a dobře protřeseme. Koktejl nalijeme do předem vychlazené sklenice.
víceChutné rakvičky
V míse třeme cukr se žloutky, vejcem a vanilkovým cukrem. Třeme tak dlouho, až je hmota téměř bílá. Připravenou hmotou naplníme do poloviny formičky na rakvičky. Naskládáme je na plech a...
víceZázvorový čaj II
Ze zázvorového kořene odkrojíme část asi 5 cm dlouhou, oloupeme ji a nastrouháme na hrubém struhadle. Zázvor s vodou přivedeme k varu a vaříme asi 15 minut. Poté nálev scedíme. Přidáme...
víceOvocný salátek
Ovoce oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Smícháme v míse a podle chuti přidáme citronovou šťávu.
víceDětský punč
Uvaříme černý čaj. Do čaje vymačkáme šťávu z 1 citrónu a 4 pomerančů a zahřejeme. Naplníme do sklenic, osladíme medem. Do každé skleničky vložíme 2 kolečka pomeranče.
víceČokoládový likér
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané ledové kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sundáme z plotny, necháme vychladnout. Pak vlijeme salko a nakonec rum. ...
vícePaprikový ocet
Papriky vyčistíme, omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do láhve. Zalijeme je vinným octem, přikryjeme a necháme 7 - 10 dní vylouhovat. Přefiltrovaný paprikový ocet nalijeme do...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 29Ovocná pannacotta
Plátkovou želatinu namočíme do studené vody na 10 – 15 minut. Smetanu s cukrem zahřejeme na 80°C –nesmí se vařit. Přidáme okapanou želatinu a promícháme. Směs nalijeme do mističek a necháme...
vícePivní štrůdl
Z másla, mouky a piva uděláme těsto, vyválíme a rozdělíme na 8 dílů. Do dílů dáme jako náplň nastrouhaná jablka, zabalíme to Necháme péct v troubě asi 30 minut.
víceLívance s borůvkami a šlehačkou
Z vlažného mléka, cukru, mouky a kvasnic a špetky soli umícháme těsto, které necháme na teplém místě vykynout. Na rozpáleném sádle nebo oleji smažíme z téměř tekutého těsta po obou stranách...
víceOvocný salátek
Ovoce oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Smícháme v míse a podle chuti přidáme citronovou šťávu.
víceKrém z bílé čokolády
Rozšleháme vejce, přilijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a hmotu důkladně prošleháme. Postupně vetřeme ušlehanou smetanu. Omyté jahody nakrájíme na plátky, smícháme s medem a citronovou...
víceBramborové řezy II
Nastrouháme vařené brambory, přidáme kakao a mouku a upečeme. Upečené a vychladlé potřeme krémem: utřeme žloutky s cukrem a přidáme sníh z bílků. Polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele