- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Křen jablkový
Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout. Do vychladlého křenu zamícháme oloupaná, jádřinců zbavená a nastrouhaná jablka. Vše...
víceBylinková směs (polotovar)
Dobře okapané houby, okurky, sardele, kapary, oloupanou cibuli, petrželovou nať a citronovou kůru jemně rozsekáme. Směs bylinkového koření uchováváme v uzavřené nádobě v chladničce.
víceMáslo sardelové
Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme se sardelovou pastou, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie. Sardelové máslo uložíme do chladničky.
víceMáslo kečupové
Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s kečupem, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie. Kečupové máslo uložíme do chladničky.
víceStaročeská rýže
Rýži přebereme, propláchneme ve studené vodě, spaříme ji, scedíme a necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, roztavíme ji, přidáme očištěnou a jemně nakrájenou cibuli a osmažíme ji...
víceRýže rozinková
Rýži přebereme, několikrát propláchneme studenou vodou, spaříme, znovu propláchneme a necháme okapat. Rozinky přebereme, propláchneme, spaříme a necháme okapat. Krátce je podusíme na tuku,...
víceRýže hrášková
Postup při přípravě tohoto receptu je stejný jako u receptury Rýže dušená s tím, že rýži dusíme bez cibule s hřebíčkem. Nakonec do udušené rýže lehce zamícháme prohřátý a scezený hrášek.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele