- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fronkova
fronkova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 64x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fronkova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 64Terina ze tří druhů rybích pěn - opravit!!!
Takto není možné psát recept! Postup musí být napsán v receptu!!! Dle jednotlivých návodů si připravíme pěny z makrely, lososa, pstruha a sýra. Terinu - misku, vymažeme olejem, vyložíme...
vícePěna z makrely
Makrelu zbavíme kostí i kůže a vyšleháme s máslem, sýrem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Dáme do olejem vymazaných formiček a necháme cca 2 hodiny vychladit. Vyklopíme a zdobíme...
vícePěna ze pstruha a sýra
Pstruha zbavíme kůže a kostí, vyšleháme s máslem, sýrem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Dáme do olejem vymazaných formiček na cca 2 hodiny vychladit. Vyklopíme a zdobíme kousky...
vícePěna z lososa
Naporcovaného lososa vyšleháme s máslem, sýrem, citronovou šťávou a 1 lžící nasekaného kopru, osolíme, opepříme. Necháme vychladit v olejem vymazaných formičkách cca 2 hodiny. Poté vyklopíme...
vícePěna z ryby
Filé z tresky dáme do hrnce a zalijeme mlékem, přivedeme téměř k varu a cca 10 minut mírně vaříme, až je maso měkké. Tresku vyjmeme, vyndáme kostičky, maso rozdrobíme a necháme zchladnout....
víceZeleninové taštičky
Na pánvi rozehřeme olej, na nudličky nakrájenou mrkev, řapíkatý celer a jarní cibulku, osolíme, opepříme. Mícháme cca 3 minuty a pak necháme zchladnout. Z listového těsta vykrájíme 16 čtverců...
víceOmáčka z bílého vína a kopru
Do hrnce nalijeme suché bílé víno a zprudka vaříme, až zbudou asi 3 polévkové lžíce. Přidáme smetanu a mírně vaříme, až omáčka zůstává na vařečce. Přidáme 1 lžičku nasekaného čerstvého kopru...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele