- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Nykyna
Nykyna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 30x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Nykyna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 30Drobková polévka
Klobásu rozdělíme na 4 části a dáme vařit do vody. Mezitím rozmícháme mletou papriku se sádlem, solí a rozetřeným česnekem a přidáme do polévky. Z vejce a hrubé mouky připravíme těsto a na...
víceZasmažená polévka s vejce
Tuk rozehřejeme, kmín pražíme, dokud nezačne pukat, a mouku opražíme do zlatova. Jišku odstavíme z ohně, poprášíme mletou paprikou, promícháme a zalijeme studenou vodou, aby se neutvořily...
víceDomácí majonéza II
Do mísy dáme vejce, sůl, pepř, cukr, hořčici, důkladně vyšleháme, nejlépe elektrickým šlehačem. Potom postupně za stálého šlehání přidáváme olej až do zhoustnutí. Nakonec majonézu ochutíme...
vícePlněná rajčata II
Z rajčat odkrojíme vršky, lžičkou vydlabeme část dužiny a část z ní podle chuti přidáme do bramborového salátu. Naplníme jím vydlabaná rajčata. Povrch ozdobíme plátky šunky. Podáváme jako...
víceSýrová roláda
Sýr vložíme do silnějšího igelitového sáčku. Dáme povřít vodu a odstavíme ji z ohně. Vložíme do ní sáček se sýrem, který za 20-25 minut změkne. Sýr vyjmeme, vyválíme a naplníme náplní...
víceKoláč jako květina
Z vlažného mléka, cukru a kvasnic uděláme kvásek, vypracujte těsto a necháme kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na čtvrtiny - chcete-li koláč velký. Pokud chcete dva menší, rozdělte na osm...
víceDomácí paštika z vepřových jater
Hřbetní sádlo nakrájíme na menší kostky a za častého míchání částečně rozškvaříme. poté přidáme nakrájenou cibuli a ještě chvíli orestujeme. Cibule ale nesmí zhnědnout.! Pak přidáme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.