- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zuzanka2503
zuzanka2503 / Dymokury
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro zuzanka2503 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
31.01. | zuzanka2503 ohodnotil recept Čínské česnekové kuře |
---|---|
31.01. | zuzanka2503 okomentoval recept Kuře pečené na způsob bažanta |
31.01. | zuzanka2503 ohodnotil recept Kuře pečené na způsob bažanta |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Čínské česnekové kuře
Do mísy dáme plátky zázvoru, česnek, mletou skořici, badyán, mletý černý pepř, tmavý cukr, sójovou omáčku a rybí omáčku. Dále přilijeme kuřecí vývar a dobře promícháme. Kuře omyjeme, osušíme a...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Čínské česnekové kuře
Do mísy dáme plátky zázvoru, česnek, mletou skořici, badyán, mletý černý pepř, tmavý cukr, sójovou omáčku a rybí omáčku. Dále přilijeme kuřecí vývar a dobře promícháme. Kuře omyjeme, osušíme a...
víceKuře pečené na způsob bažanta
Kuře omyjeme, osušíme a protkneme proužky slaniny, osolíme. Stehna převážeme motouzem a křidélka zaklesneme nazad. Do dutiny břišní vložíme po jednom zrnku od každého koření. Zbylou slaninu...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele