Kaviárové vejce s lososem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kaviárové vejce s lososem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 13489 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
4 kávová lžička | Kaviár |
100 g | Losos uzený |
0,3 ks | Salát hlávkový |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 866,2mg |
---|---|
Cholesterol | 232,2mg |
Draslík | 171,3mg |
Vláknina | 360,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kaviár, Losos uzený, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Salát hlávkový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kaviárové vejce s lososem postup přípravy receptu:
1 | Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozpůlíme. Na každou půlku vejce vložíme trošku kaviáru. |
2 | Plátky uzeného lososa ozdobně stočíme a upravíme i s vejci na talířky, vyložené omytými listy hlávkového salátu. |
3 | Podáváme jako studený předkrm. |