Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16686

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
2 polévková lžíce Med včelí
500 ml Mléko polotučné
2 ks Mrkev kořen
1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
1 hrst Rybíz červený
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 747kJ
11% Sacharidy 38 g
264% Tuky 198 g
5% Sodík 99 mg
14% Bílkoviny 8 g

Mrkvový pudink postup přípravy receptu:

1

Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink, který nesladíme. Po částečném prochladnutí do pudinku vmícháme žloutek, citronovou šťávu a med.

2

Nakonec do zcela vychladlého pudinku přimícháme oloupanou, jemně nastrouhanou mrkev. Rozdělíme do misek, ozdobíme ušlehanou, mírně oslazenou smetanou a omytým rybízem (nebo kompotovaným ovocem).

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept