Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17529

Ingredience

200 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
1 hrst Hrozinky
1 hrst Mandle plátky
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
500 g Tvaroh tučný
3 ks Vejce slepičí
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 867 kcal
Kilojoule 3 629kJ
20% Sacharidy 71 g
75% Tuky 56 g
8% Sodík 161 mg
43% Bílkoviny 24 g

Ruská Pascha postup přípravy receptu:

1

Tvaroh utřeme s máslem, přidáme vejce, sůl a smetanu. Směs opatrně mícháme a zahříváme na mírném ohni - nesmíme vařit.

2

Přidáme cukr, vanilkový cukr, rozinky, plátky mandlí a vše promícháme.

3

Cedník vyložíme plátěným ubrouskem, nalijeme paschu, zavážeme, zatížíme a necháme do druhého dne stát.

4

Obsah cedníku vyklopíme na talíř a podáváme.

Poznámka

Pascha je ruský velikonoční moučník.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept