Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 19957

Ingredience

50 g Chléb pšeničný (bílý)
0,3 ks Cibule
150 g Hovězí roštěnka vys. peč.
1 kávová lžička Hořčice
1 kávová lžička Majonéza
1 špetka Paprika mletá sladká
0,3 ks Salát hlávkový
50 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 302kJ
9% Sacharidy 32 g
61% Tuky 46 g
20% Sodík 390 mg
111% Bílkoviny 62 g

Rytířská lahůdka postup přípravy receptu:

1

Menší kulatý bílý chléb nebo velkou žemli podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme, aby se obě poloviny daly rozevřít, ačkoli zůstaly spojené. Jednu polovinu potřeme hořčicí, druhou majonézou. Na půlku s hořčicí položíme listy salátu, na něj navršíme na tenké plátky pečeného hovězího roštěnce (rostbífu). Maso posypeme čerstvou nakrájenou cibulí nebo cibulí sušenou, navrch položíme plátky ementálu a posypeme paprikou. Sendvič (stále otevřený) dáme nakrátko zapéct do horké trouby. Jakmile se sýr roztaví, sendvič vyndáme, sevřeme a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept