Jednoduchý recept

Filety v těstíčku s hranolky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21910

Ingredience

4 ks Brambory rané
1 polévková lžíce Kapary
190 g Majonéza
85 g Mouka polohrubá
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Okurka salátová
20 ml Olej rostlinný
50 ml Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
600 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
1 kávová lžička Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 772 kcal
Kilojoule 3 230kJ
8% Sacharidy 29 g
79% Tuky 59 g
21% Sodík 427 mg
59% Bílkoviny 33 g

Filety v těstíčku s hranolky postup přípravy receptu:

1

Smícháme majonézu, nadrobno nakrájené kapary a okurku, šalotku a petržel nasekané najemno. Zamícháme a přikryté vložíme do ledničky.

2

Těsto připravíme z mouky, soli, rostlinného oleje, půl šálku vody a bílku.

3

Z brambor nakrájíme hranolky, vaříme je ve vodě deset minut a poté je usmažíme na oleji.

4

Filety obalíme v těstíčku a smažíme je šest minut na másle.

5

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept