Sardelové máslo - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sardelové máslo
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | spekarek |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (17%) |
ID receptu: | 22110 |
Kategorie: | Omáčky |
Ingredience
3 ml | Citronová šťáva |
125 g | Máslo čerstvé |
1 g | Pepř černý mletý |
7 g | Sardelová očka |
Nutriční hodnoty jedné porce
47% Kalorie 935 kcal
Kilojoule 3 911kJ
0% Sacharidy 2 g
139% Tuky 104 g
0% Sodík 0 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 914,0mg |
---|---|
Cholesterol | 150,0mg |
Draslík | 16,3mg |
Vláknina | 554,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,4mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 137,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Sardelová očka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sardelové máslo postup přípravy receptu:
1 | Sardelová očka vyjmeme z obalu a necháme okapat. Okapaná očka nahrubo nasekáme. Poté s máslem a citronovou šťávou vyšleháme v pastu. Podle chuti přidáme pepř. |