Jednoduchý recept

Koláč se šlehačkou a jahodovým protlakem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22193

Ingredience

185 g Cukr moučkový
20 ml Džus pomerančový
2 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
1 špetka Pomerančová kůra
250 g Protlak jahodový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
110 g Tuk rostlinný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 719kJ
10% Sacharidy 36 g
38% Tuky 29 g
6% Sodík 127 mg
7% Bílkoviny 4 g

Koláč se šlehačkou a jahodovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Smícháme tuk, 170 g cukru a kůru do pěny. Pak přidáme vejce, mouku, prášek do pečiva a 125 g protlaku.

2

Promíchanou směs nalijeme do vymazané formy a pečeme ji v troubě čtyřicet minut při 180 stupňové teplotě.

3

Smícháme zbytek protlaku a cukru a džus. Směs podáváme samostatně v misce, koláč můžeme ozdobit šlehačkou a pocukrovat moučkovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept