Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 24382

Ingredience

200 ml Bešamel
60 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
600 g Kambala
1 kávová lžička Kari koření
30 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
150 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 980kJ
11% Sacharidy 38 g
24% Tuky 18 g
40% Sodík 801 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kambala s rýží postup přípravy receptu:

1

Z kambaly použijeme pouze filety bez kostí a kůže, které nakrájíme na kostičky. Rybu vložíme do hrnce, přidáme máslo, trochu vývaru, osolíme, opepříme, podusíme 12 minut.

2

Maso smícháme s dušenou rýží, přimícháme 3 lžíce sterilovaného hrášku a dvě vejce uvařená natvrdo a pokrájená na kostičky. Upravíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou s kari kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept