Jednoduchý recept

Špagety s battargou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 31912

Ingredience

5 kávová lžička Bottarga
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 stroužek Česnek
350 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 044kJ
19% Sacharidy 67 g
22% Tuky 17 g
0% Sodík 1 mg
21% Bílkoviny 12 g

Špagety s battargou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.

2

Mezitím v pánvi zahřejeme polovinu množství olivového oleje. Vložíme oloupané stroužky česneku a za stálého míchání smažíme 5 minut při mírném ohni. Česnek z pánve vyjmeme a již dále nepoužíváme.

3

Pánev s olejem ochuceným česnekem vrátíme na plotnu a přidáme uvařené těstoviny. Smícháme, osolíme, opepříme a přilijeme zbývající olej. Hotový pokrm posypeme nastrouhanou bottargou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept