Jednoduchý recept

Hovězí smažené po paštunsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 135 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35113

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 kávová lžička Garam masala
750 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Hořčičné semínko
1,5 dl Jogurt nízkotučný
1 kávová lžička Kmín mletý
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pískavice řecké seno
1 polévková lžíce Sezam - semena
1 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 558kJ
4% Sacharidy 16 g
249% Tuky 187 g
6% Sodík 128 mg
80% Bílkoviny 45 g

Hovězí smažené po paštunsku postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme hořčičná semínka, skořici, kmín, česnek, bílý jogurt a pískavici řecké seno. Vmícháme pokrájené hovězí maso a necháme dvě hodiny marinovat.

2

Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme pokrájenou cibuli, vmícháme zázvor, chilli, pokrájenou papriku, mrkev a minutu smažíme. Přidáme garam masalu a hovězí s marinádou a smažíme 10 minut, dokud není maso měkké.

3

Přidáme opražená sezamová semínka a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept