Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37513

Ingredience

55 g Cukr krystal
850 g Kompot hruškový
2 polévková lžíce Likér mandlový - Amaretto
40 g Mandle
25 g Máslo čerstvé
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 812kJ
9% Sacharidy 33 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 18 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hrušky s pusinkami postup přípravy receptu:

1

Do zapékací misky naklademe na polovinu rozkrojené hrušky a polijeme je rozpuštěným máslem.

2

Misky vložíme na 5 minut do trouby pod rozpálený gril. Hrušky obrátíme v misce a vložíme pod gril na dalších 5 minut.

3

Bílek ušleháme s cukrem, přidáme mleté mandle a mandlový likér.

4

Sníh rozdělíme na půlky hrušek a povrch posypeme najemno nasekanými mandlemi.

5

Misku vložíme na 4 minuty opět pod gril a jakmile získá sníh hnědý nádech, tak misku s hruškami vyjmeme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept