Jednoduchý recept

Brynzová pomazánka sardelová

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 39557

Ingredience

300 g Chléb celozrnný žitný
80 g Cibule
5 g Kmín drcený
25 g Kopr čerstvý
150 g Máslo čerstvé
30 g Okurky nakládané
15 g Paprika mletá sladká
30 g Sardelová pasta
150 g Sýr Brynza

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 745kJ
8% Sacharidy 28 g
40% Tuky 30 g
20% Sodík 396 mg
18% Bílkoviny 10 g

Brynzová pomazánka sardelová postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé kousíčky nebo nastrouháme, kopr posekáme najemno.

2

V misce rozetřeme brynzu s máslem, přidáme okurku, cibuli, mletou papriku, kmín, kopr a sardelovou pastu. Vymícháme dohladka. Pomazánka musí být stejnoměrně promíchaná.

3

Mažeme na krajíce tmavého chleba a podáváme jako snídani nebo svačinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept