Restované broskve s banány - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 8 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Restované broskve s banány
Celkový čas: | 8 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 3 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 48596 |
Kategorie: | Poháry, ovoce |
Ingredience
2 ks | Banány |
400 g | Broskve |
2 polévková lžíce | Likér zázvorový |
20 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Pomeranče |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 38g |
---|---|
Cholesterol | 6,0mg |
Draslík | 638,5mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 41,9mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Banány, Broskve, Pomeranče mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Likér zázvorový, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Restované broskve s banány postup přípravy receptu:
1 | Banány a broskve nakrájíme na plátky. Kůru z pomeranče oloupeme a nastrouháme ji. |
2 | Na pánvi rozehřejeme máslo a plátky ovoce s pomerančovou kůrou dvě až tři minuty restujeme. |
3 | Nakonec vmícháme zázvorový likér a ihned podáváme. |
Poznámka
Ovoce lze podávat se zmrzlinou či bílým jogurtem.