Jednoduchý recept

Pomazánka z kapie

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51821

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
3 ks Kapie sterilovaná
50 ml Mléko polotučné
150 g Máslo pomazánkové
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
300 g Tvaroh měkký
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 925kJ
3% Sacharidy 9 g
18% Tuky 14 g
3% Sodík 60 mg
27% Bílkoviny 15 g

Pomazánka z kapie postup přípravy receptu:

1

Rozměklé máslo rozšleháme se solí a mletou paprikou, p přidáme měkký sýr, drobně nakrájenou cibuli a česnek. Opět s nakrájenou feferonkou a nakrájenými kapiemi prošleháme.

2

Podle potřeby přilijeme mléko, podle chuti pepř, suroviny vařečkou zamícháme a odložíme do ledničky.

Poznámka

Takto připravená pomazánka je pikantní, často ji mažeme na chleba s máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept